Aha: zo draag je die witte jeans dus

Door Nike Van den Buys | Ads Disclosure | 21/06/2018 09:25
Aha: zo draag je die witte jeans dus

Een witte spijkerbroek  dragen is een beetje een risico. Wie is er net zo onhandig is als ik en altijd op witte kledingstukken?  Tick the box! Dat wil niet zeggen dat je ze moet mijden als de pest. Zeker een witte jeans is deze zomer onmisbaar. Toch een vlek gemaakt? Onmiddellijk even onder water houden en ter plaatste de vlek eruit wassen met wat detergent. In de zomer is die plek zo droog en je zult er amper nog iets van zien. Nog een tip: vermijd als je een witte jeans draagt zaken als rode wijn of stoofpotjes, maar ga die dag voor een glaasje cava en droge voeding zoals een broodje, een slaatje of kip met couscous. Op die manier blijven zelfs klunzen safe ;). Een andere moeilijkheid is de witte jeans op de juiste manier combineren. Wij vroegen raad aan blogger Sarah Espina. Hoe combineer je de witte spijkerbroek? 

Aha: zo draag je die witte jeans dus

De witte spijkerbroek combineren

Sandra: wil je een witte spijkerbroek dragen? Dan is het belangrijk dat je voor een mooi model kiest en kwalitatief denim. Anders oogt je outfit al snel goedkoop. Deze Geisha-jeans kocht ik bij Van Tilburg Online en heeft de perfecte fit. Verder vind ik het mooi om wit denim te combineren met een vrouwelijk bovenstuk. Denk hierbij aan off-shoulder tops, bell sleeves of tops met rushes. Qua kleur vind ik blauw en rood het mooist passen bij white denim. Ik koos hier voor een tricot top van het merk Guess. Zo leuk dat de kleur wit terugkomt in de top! De perfect match als je het mij vraagt. 

Perfecte combo's met de witte jeans 

Ik selecteerde hieronder mijn favoriete witte spijkerbroeken en items om deze met te combineren. Welke combinatie kies jij uit? En vind jij de witte denim trend leuk of niet? 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG