Welke tas neem jij mee naar werk?

Door Demi van der Spek | Ads Disclosure | 29/09/2017 09:00
Welke tas neem jij mee naar je werk

De tas maakt de outfit

Nu het echte leventje weer begonnen is en je dagelijks weer op pad gaat naar werk of school is het misschien een idee om een nieuwe tas aan te schaffen. Tassen zijn er in vele modellen, geven net wat extra aandacht en toevoeging aan jouw outfit! Ben jij benieuwd welke tassen work appropriate zijn? Lees gerust verder!

De rugzak van nu

Natuurlijk zien we de rugzak nog steeds langskomen. Voor diegene die niet veel nodig heeft is er nu de kleine rugzak die er erg fashionable uitziet. Hou je het liever bij een standaard formaat rugzak houdt om genoeg spullen kwijt te kunnen? Geen stress, deze rugzakken zijn er nog! Je vindt deze rugzakken in verschillende kleuren, prints en modellen. Combineer je rugzak met jouw favoriete leren jas en sneakers

De rugzak in een nieuw jasje

Op de middelbare school droeg iedereen bijna dezelfde rugzak. Het was natuurlijk not cool als je niet hetzelfde merk droeg. Vandaag de dag zijn de rugzakken in een nieuw jasje verkrijgbaar. Of moet ik zeggen, oud jasje? Het is al een tijdje bekend dat vele merken opnieuwe gebruik maken van de trends van vroegerBring back the good old stuff! 

De laptoptas voor vrouw en man

Sommige personen willen hun laptop liever in een wat klassiekere tas dragen. Een mooie laptoptas staat namelijk net wat netter. Onderstaande laptoptassen zijn stuk voor stuk prachtig. Ze zijn een investering waard en geven je garantie op een classic look. Wil jij professioneel op je werk komen, dan is deze tas wat voor jou! 

   

Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG