8 favoriete fashion items die mannen aantrekkelijk vinden

Door Olav Traas | Ads Disclosure | 12/07/2022 16:33
8 X Deze items vinden mannen echt aantrekkelijk!
Vrouw in een witte jurk en man in pak lopend over straat

Wat vinden mannen aantrekkelijk? Zo zien ze ons het liefst!

Herken je dat, wanneer je in de ochtend aangekleed bent en jezelf denkt: yes ik heb een leuk lookje te pakken! Vervolgens hoor je vanuit de slaapkamer je lieftallige vriend zeggen: "Wat heb jij nou weer aan? Dat kan écht niet". Ik vraag me dan echt af wat mannen nou echt aantrekkelijk vinden qua kleding, frustratie alom! Om dit te voorkomen heb ik dé items op een rijtje gezet waarmee je elke gemiddelde Nederlandse man in kunt pakken. Ik verzeker je, dat wordt complimentjes innen. 

#1 Een perfect zittende jeans

Dit zorgt ervoor dat de rondingen van een vrouw mooi naar voren komen. En dat is natuurlijk wat mannen willen! Dat betekent niet dat deze per sé super skinny moet zijn, hij moet je als gegoten zitten. Let vooral op de hoogte van de taille, wat past het beste bij jouw figuur? Ook de zakjes op je billen zijn belangrijk, die hebben namelijk heel veel invloed op hoe jouw derriere voor de dag komt. 

#2 The little black dress

Jurkjes zijn in de ogen van de gemiddelde man altijd goed, vooral met een zwart exemplaar ben je safe. Zwart wordt over het algemeen als sexy kleur ervaren door mannen. Daarnaast kleedt het ook nog eens af, twee vliegen in één klap! Vind bij Kleding.nl een uitgebreide selectie van Dames little black dress. De keuzes zijn eindeloos!

#3 Heels

Een vrouw op mooie hoge hakken, dat bevalt een man wel. Er is alleen niets onaantrekkelijker dan wanneer je stralend en wel voor de dag wilt komen met een paar torenhoge hakken en er dan helaas niet op kunt lopen.... Kies dus voor een paar pumps met een hakhoogte waar jij goed op kunt lopen, liever een iets lagere hak dan ongemakkelijk gestuntel. 

#4 Rood

De kleur van de liefde, vuur en passie. Rood zorgt voor extra aantrekkingskracht, wist je dat? Een echt must-have kleur voor in je kledingkast. Liever geen opvallende rode jurk of blouse? Kies dan voor een rode lippenstift, nagellak of een verleidelijk rood lingeriesetje. 

#5 Zelfverzekerd

Niet gedacht dat dit puntje zou staan in ons lijstje van wat mannen aantrekkelijk vinden? Ha, sterker nog: jezelf fijn en zeker voelen in kleding is misschien wel het belangrijkste punt als we de gemiddelde Nederlandse man mogen geloven. Je kunt nog zo een prachtige verschijning zijn, als jij niet lekker in je vel (en outfit) zit, zul je dat ook uitstralen. Wees jezelf en voel je goed daarbij, niets is more sexy dan een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil. 

#6 Decolleté 

Over het algemeen zouden we kunnen stellen dat mannen graag zien dat de juiste lichaamsdelen van de vrouw worden benadrukt. En ja, dan kun je wel nagaan welke lichaamsdelen dit zijn. Een decolleté wordt, verrassenderwijs, graag gezien door menig man. Het mag echter niet too much worden, dan is het weer een absolute no go voor mannen. Wat een veeleisende wezens, I know! Ga bijvoorbeeld voor een v-hals t-shirt in plaats van een hoog gesloten variant, om toch aan hun 'eisen' te voldoen. 

#7 Off-shoulder top

Wij vrouwen omarmen de off-shoulder trend maar al te graag én, je verwacht het niet, mannen doen dit ook! Gelukkig voor ons zijn veel mannen voorstanders van deze tops en jurkjes. Simpel, vrouwelijk en sexy!

 #8 Underwear

Je zou misschien denken dat de voorkeur van een man uitgaat naar een miniscule string, maar in werkelijkheid is het anders. Veel mannen zien de vrouw toch echt liefst in een mooie short, die zagen wij niet aankomen!

Onze mini-list van wat mannen aantrekkelijk vinden is compleet! Ben je nog nieuwsgierig welke trends en items mannen liever niet zien? Dit zijn dé 10 trends die hij niet begrijpt! 

Liefs OlavOlav Traas
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG