Welke jas moet de man dragen

Door Demi van der Spek | Ads Disclosure | 12/09/2017 16:57
Welke jas moet jouw man dragen?

Oké misschien is "winter is coming" een beetje overdreven maar aangezien het in Nederland al flink afkoelt is het waarschijnlijk wel een goed idee om voorbereid te zijn. Jij als man en/of je liefje vinden het waarschijnlijk wel lastig om weer te moeten bedenken waar je maandenlang in moet gaan lopen. Je jas is bovendien een item dat je elke dag aantrekt (we wonen tenslotte in Nederland). Gelukkig hebben wij bij Kleding.nl een mooie selectie van de nieuwste heren jassen. Scroll gauw verder.

De tussen jas of overgangsjas
Ook al lopen velen mannen vaak nog een tijd rond in een trui of vest, sinds het herfst is en het toch regent hebben we als eerst een selectie gemaakt van tussen jasjes. Deze jasjes zijn niet te warm en helpen wel tegen de kou. Combineer deze jas met een pullover en een slim jeans.  Niemand wil tenslotte dat hun weerstand van bad to worse gaat. De meeste overgangsjassen zijn bombers, leren jassen, en spijker jassen. 

De regenjas
Een jas is natuurlijk één ding maar is hij ook tegen de regen bestand? Deze jassen zullen ervoor zorgen dat je met een droog pak, blouse of top, aankomt op je werk of afspraak. Ben je ook het doorlekken van je kleding zat? Dan moet je snel een kijkje nemen in ons assortiment regenkleding

De parka jas 
Deze outdoor jas is geschikt voor elke man. Hij is verkrijgbaar in velen kleuren, stoffen en met of zonder bond en capuchon. De parka is al jaren niet weg te denken uit het assortiment en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven.  Draag er een t-shirt met lange mouwen onder en maak je outfit af met een horloge.

De donsjas
Als het dan echt te koud wordt voor een tussen jas is natuurlijk een gewatteerde jas de oplossing . Deze jassen zijn vaak gevoerd met dons en/of veren, verkrijgbaar in verschillende warmte graties. Je hebt namelijk overgangsjasjes als donsjassen en je hebt winterjassen die warm gevoerd zijn. Zie hieronder de verschillende donsjassen uit ons assortiment. 

    

Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG