De weg naar de juiste kerstborrel outfit

Door Nike Van den Buys | Ads Disclosure | 29/11/2018 12:44
De weg naar de mooiste kerstborrel outfit

Kerstmis is de gezelligste tijd van het jaar. Natuurlijk wordt daar ook op je werk niet aan voorbijgaan. Het is immers de uitgelezen moment om de banden aan te halen en samen te vieren. Wordt bij jou elk jaar een kerstborrel georganiseerd? Dan is dat jouw kans om te shinen. En wij helpen jou de juiste kerstborrel outfit te vinden. Kijk mee. 

4x de perfecte kerstborrel outfit 

De perfecte kerstborrel outfit houdt het midden tussen professioneel en feestelijk. Je wilt laten zien dat je extra moeite hebt gedaan, maar het mag niet lijken alsof je een avondje gaat clubben. Blijf dus daarom ver weg van alles wat trashy lijkt. Te korte jurkjes en te diepe decolletés zijn dus uit den boze. Pas ook op met netkousen, draag deze bijvoorbeeld niet in combinatie met een korte feestjurk of rokje. Tenzij je in een creatieve sector werkt en je er bikerboots tegenaan gooit. Dat is een kerst outfit die wel kan werken. Wat draag je anders voor een kerstfeest op het werk? Ik zet vier mogelijke outfits voor een office Christmas party op een rij. 

Outfit 1: een glitterjurk

Een glitterjurk met kerst is altijd een goed idee. Maar hoe laat je een glitterjurk professioneler ogen? Dat doe je met puntige dames enkellaarsjes of chelsea boots. Op die manier maak je van je glitterjurk de gepaste outfit voor de kerstborrel. Vergeet verder geen feestelijke oorbellen en een passende clutch te shoppen. Zo is je kerstborrel outfit tot in de puntjes af. 

Outfit  2: met een broek 

Ik heb een voorliefde voor feestelijke broeken, zoals in zijde, fluweel of met gouden details. Die zitten heerlijk en ogen op-en-top classy. Of je kunt ook kiezen voor een zilveren, gouden of paarse broek. Combineer die met een zijden blouse en zilveren sieraden en je ziet er uit om door een ringetje te halen. 

Outfit 3: kan jeans? 

Ja hoor. Voor een kerstborrel kun je een spijkerbroek dragen, maar combineer die dan alsjeblief niet met een gewoon shirt. Kies in de plaats voor een leuke blouse met volants, ééntje met kant of een fluwelen top. Tot slot kun je ook voor een jeans met leuke details zoals borduursels of strass kiezen. Die zijn toch net wat feestelijker. 

Outfit 4: rode pumps

Wil je een alledaagse outfit feestelijk maken? Draag er dan een rode pumps bij. Rode pumps werken eveneens goed in combinatie met een dames pak. Wij laten het je zien. P.S. een shirt in plaats van een blouse maakt het geheel minder stijf. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG