Handige grote tassen voor wie geen rugzak wil dragen

Door Nike Van den Buys | Ads Disclosure | 19/08/2017 07:00
Handige grote tassen voor wie geen rugzak meer wil

September staat voor de deur. Dat betekent dat je terug naar school of kantoor gaat. Heb jij een grote tas nodig waarin je al je spulletjes kwijt kunt? En wil je geen rugzak meer dragen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want wij zijn de nieuwe tassencollectie ingedoken en zochten grote dames tassen uit waarin je laptop, boeken en persoonlijke spullen makkelijk passen. 

Grote tassen online kopen 

Aan het nieuwe schooljaar/ werkjaar heb je heel wat nieuwe dingen nodig , zoals een nieuwe dames jas, leren damesjack of een dames pantalon. Maar een makkelijke grote tas mag je niet vergeten kopen. Een grote tas neem je bijna elke dag mee en dan is het zonde om altijd op een lelijk ding te kijken.  

Tassentrends 2017: grote tassen 

Oversized tassen zijn een trend voor aankomende herfst/winter 2017. Zo droegen verschillende modellen op de catwalk bij Michael Kors, Gucci en Altuzarra een grote shopper. Een hele grote tas is handig voor wie graag veel meeneemt naar kantoor of school. Daarnaast zitten krokodillenleer, metallic en felle kleuren eveneens in de tassentrends dit seizoen. Dit zijn onze favoriete grote tassen voor het nieuwe seizoen: 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG