De perfecte outfit voor Valentijnsdag

Door Montse De Toro | Ads Disclosure | 12/02/2018 20:32
Outfit Valentijn

De meeste romantische dag van het jaar nadert en wij bij Kleding.nl tellen af naar Valentijnsdag. Maria van de blog laat je hier de perfecte outfit voor Valentijn zien. Op Valentijn zitten alle restaurants afgeladen vol met koppels die hun liefde vieren. Maar wat als.... je single bent. Vier je deze dag dan niet? 

Valentijn voor iedereen

Valentijn is de dag van de liefde. Maria zegt dan ook: 'Waarom zou je deze dag niet kunnen delen met mensen die je graag ziet? Je hoeft Valentijnsdag niet per se als koppel te vieren, toch? Zet deze dag in teken van liefde en vier 'em met vrienden en familie. 

San Valentín con Dos Tacones Para Mi Armario

De perfecte outfit voor valentijn met vrienden

Je kunt valentijn met vrienden op verschillende manieren vieren. Organiseer bijvoorbeeld een diner met al je single vriendinnen of ga gezellig samen uit eten. Ook een cocktailavond met als thema rood is een uitstekend idee, maar die kun je best uitstellen tot het weekend. Tenzij jullie tezamen gezellig een dagje vrij nemen en day after voor een wellness en een ontbijtje gaan. Klinkt verleidelijk, niet? Maria van de blog Dos Tacones Para mi Armario koos als outfit voor een hoge taille jeans gecombineerd met een geruite blazer. De blazer met ruit is hét item van nu. Het shirt met rode print maakt de outfit geheel valentijns proof. 

Wat doe jij met Valentijnsdag? Laat het ons in de comments hieronder weten!

Wat doe jij met Valentijnsdag? Laat het ons in de comments hieronder weten!

Liefs MontseMontse De Toro
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG