De leukste strandjurkjes en strand tunieken!

Door Suzanne Woesthuis | Ads Disclosure | 25/02/2019 14:22
De leukste strandjurkjes en strand tunieken!

Bij zon, zee en strand hoort natuurlijk een op en top outfit! Over goede swimwear bezitten we 9 van de 10 keer wel. Er zijn genoeg leuke bikini's, badpakken of monokini's te vinden. Maar, wat daar nog wel eens bij inschiet zijn de strandjurkjes en strand tunieken. Ergens ook wel begrijpelijk - we komen natuurlijk naar het strand om bij te kleuren ;). Daarentegen is een lunch of een cocktail nemen zonder getrek en gedoe ook geen overbodige luxe. Genoeg reden om onze favoriete strandjurkjes en strand tunieken eens op een rijtje te zetten! 

Waarom een strandjurkje of strand tuniek? 

Als je dacht dat het strandjurkje of het tuniekje alleen van pas kwam bij het nuttigen van een overheerlijke sandwich dan had je mis. Het strandjurkje of de strand tuniek zijn namelijk tevens onze redders in nood bij een overdosis aan de zon. Gooi jouw favoriet over je swimwear en er is niets meer te zien van een lichaam dat nét iets teveel zon heeft gehad. Niets is namelijk vervelender dan erbij lopen als een kreeft - spreekt uit ervaring! Tot slot is het gewoon mega handig om één van deze items aan te doen van of naar het strand. Dus als jij je stranddagje nog relaxter wil maken zeggen wij: stop je nieuwe strandjurk of strand tuniek bij in je strandtas! 

5X strandjurkjes

Als ik voor mezelf mag spreken, moet een strandjurkje aan de volgende eisen voldoen: luchtig, comfortabel en kleurrijk. Natuurlijk is niet elke stranddag hetzelfde en daarom is een beetje afwisseling niet verkeerd. Ik zocht 5 leuke strandjurkjes met onder andere bohemian vibes, een klein beetje zwart en wit, maar uiteraard ook een aantal jurkjes waar de kleuren van af spatten. Vind hieronder mijn favorieten: 

5X strand tunieken 

Er is niets fijner dan over de boulevard lopen na een lange dag strand in een strandtuniek! Je gooit deze items zo heerlijk over je swimwear heen en je hoeft niet meer om te kijken naar je outfit. Geen tussenstop bij het hotel, maar gewoon rechtstreeks naar de restaurants en kroegjes. Hoe heerlijk is dat!? Uiteraard kan de strandtuniek ook prima gedragen worden tijdens een shopping dagje of een bezienswaardigheid die gepland staat!

De strandbroek 

Naast de strandjurkjes en strand tunieken is er natuurlijk nog genoeg andere strandkleding. Graag heel even kort jullie aandacht voor de strandbroek. Tot een jaar geleden had je me niets hoeven te vertellen over dit item. Wie draagt er nou een strandbroek dacht ik!? Totdat ik er vorig jaar zelf één aanschafte. Vanaf dat moment waren mijn strandbroek en ik in principe onafscheidelijk geweest. Ik heb nog nooit zo'n relaxte broek aangehad! Deze top broeken wilde ik jullie dan ook niet ontnemen: 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG