De jumpsuits voor jouw zomer 2022 events

Door Marjolein Moes | Ads Disclosure | 24/05/2022 13:31
De jumpsuits voor jouw zomer events
Dames jumpsuits voor elke gelegenheid

De zomer van 2022 is vol met plannen. Van festivals, tot bruiloften of werk barbecues. Met zoveel events, is het fijn om een aantal fashion outfits te hebben! 

Ontdek de variatie van jumpsuits voor elke gelegenheid!

De jumpsuit is altijd een goede optie, omdat het uit één item bestaat. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over verschillende opties. Hier vind je een aantal mogelijkheden, van printen tot simpel en casual.

Printen

Een geprinte jumpsuit is perfect voor informele events! Familie barbecue? Drankjes op het terras? Ga voor een dieren- of bloemenprint!

 

Dierenprint

De dierenprint is terug van weggeweest. Een jumpsuit met panter- of zebra print. Ze zijn er allemaal!

Bloemenprint

Een bloemen- of planten print staat iedereen. Ga voor een subtiele jumpsuit voor een dagje weg, of juist een gekleurde voor het festivalseizoen!

Zwart & Wit

De kleuren zwart en wit zijn altijd geschikt voor een jumpsuit. Voor je werk uitje of formele cocktail, zijn deze twee de beste opties.

Zwart

Zwart, het kleed af en is ook nog een vlek veilig! Een jumpsuit in het zwart staat iedereen en is een fijne, veilige optie.

Wit

Wit is een elegante kleur. Voor een speciaal event is een witte jumpsuit perfect!

Kleuren

Gekleurde jumpsuits zijn een gedurfde keuze. Ga voor een donkere kleur voor een meer veiligere optie, voor bijvoorbeeld een werkborrel of bijeenkomst. Voel je je gewaagd? Ga dan voor een felle kleur! Deze zijn perfect voor festivals of drankjes op een rooftop terras.

Groen

Groene jumpsuits heb je in verschillende tinten. Een legergroene kleur is meer stoer, terwijl een smaragdgroen meer stijlvol is.

Blauw

Voor een stijlvolle look, kun je voor de kleur blauw gaan. Van marineblauw tot hemelsblauw, alle opties zijn beschikbaar en voor elk event! Daarnaast heb je ook denim jumpsuits, en zijn altijd comfortabel.

Liefs MarjoleinMarjolein Moes
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG