Claire Rose haar zomer outfits

Door Marjolein Moes | Ads Disclosure | 30/06/2022 00:01
Claire Rose haar zomer outfits
Foto van Claire Rose haar Instagram, tijdens het honden uitlaten

Claire Rose is bekend van haar Instagram met stylish outfits en reisfoto’s. Ze is een statement persoon in de fashion wereld. Daarom hebben wij haar leukste outfits voor de zomer gekozen voor inspiratie!

De leukste outfit inspiratie voor de zomer 2022

Outfit 1: De fancy look

Een diner, lunch of cocktails tijdens je vakantie? Ga voor een witte maxi jurk met een matchende tas en slippers! Dé look voor deze zomer, die jouw zomertint laat stralen.

 

Outfit 2: De flirty look

Strandfeest, drankjes of de dansvloer op. Deze look mag niet missen voor deze zomer! Draag je minirok met een spaghettitop, en je bent klaar voor elk event.

Outfit 3: De kantoor look

De meeste van ons moeten natuurlijk ook werken tijdens de zomer. Daarom is het belangrijk om een leuke outfit te hebben die zomerproof én werkvloer proof is! Ga voor een simpele tanktop met witte jeans, en jij bent klaar voor de warme werkdagen

Outfit 4: De comfy look

Een comfortabele outfit wil natuurlijk iedereen hebben. Ga voor een comfy maar stylish look voor jouw relaxte dagen! Combineer denim shorts met een simpele top en een stylish zonnebril, en jij bent klaar voor de rustige dagen. 

Liefs MarjoleinMarjolein Moes
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG