Christmas Stories: flaters rond kerstboom

Door Nike Van den Buys | Ads Disclosure | 20/12/2017 15:00
Christmas Stories: flaters rond kerstboom

Kerstmis is de tijd van cadeautjes geven en krijgen. Al staat Kerstmis natuurlijk ook voor gezelligheid en feest. Het is leuk om jezelf op te doffen en je doet tijdens de feestdagen extra je best. Zo koop je een mooie kerstjurk of feest jurk of hou je het gewoon lekker gezellig met een warme trui of cardigan. Maar heel eerlijk: het moment dat de pakjes open mogen, vind ik het allerleukste. Al vind ik moeilijk om mijn teleurstelling te verbergen wanneer niet blij ben. Mijn gezicht spreekt dan boekdelen. Maar nog erger zijn cadeautjes die een tikkeltje beschamend zijn. Heb jij ooit al eens een heel fout kerstcadeau gekregen? Of ééntje dat je echt niet wou hebben? De meiden van onze redactie in elk geval wel. Lees verder en ontdek welke foute kerstcadeautjes onder hun boom lagen. 

Christmas Stories: flaters rond kerstboom

Christmas Stories: de 'foute' pakjes van team Kleding.nl

Lien: "We vierden onze eerste kerst samen en hij kocht me een pyjama".

Thijs en ik waren 9 maanden samen, dus dat is toch al wat serieuzer. Kerstmis zouden we dan ook bij elkaars familie doorbrengen. Maar we hadden ook kerstmomentje voor ons tweetjes ingepland. Denk aan lekker een kerstmarktje doen en na de afloop elkaar een cadeautje geven. Ik had hem een mooi horloge gekocht en was helemaal blij met mijn aankoop. Ik kon mijn teleurstelling dan ook niet verbergen toen ik mijn pakje openmaakte. Het was een pyjama. Niet zo een sexy exemplaar uit zijde, maar gewoon een doorsnee pyjama met ruitjes print. "Heb je het lekker warm aankomende maanden", zei hij nog. Mja, sindsdien maak ik een lijstje voor hem, minder romantisch, maar wel gezelliger de avond zelf. 

De betere optie: 

Sophie: "Het was zo goed bedoeld dat ik er echt niets van durfde zeggen. Sindsdien krijg ik elk jaar hetzelfde cadeautje". 

Al jaren draag ik hetzelfde parfum, Daisy Dream van Marc Jacobs. Ik vind dat echt zo een lekker luchtje. Die lieve vader van me had begrepen dat ik altijd 'Daisy' droeg, maar wist niet dat er verschillende versies zijn. Gevolg; ik kreeg Daisy Eau So Fresh met kerst en die vind ik allesbehalve goed. Maar mijn pappie had zo zijn best gedaan om een passend cadeau te kopen, dat ik het echt niet voor hem wou verpesten. Alleen, sindsdien krijg ik elk jaar hetzelfde cadeau. Misschien moet ik het hem dit jaar toch vertellen dat ik eigenlijk liever iets anders heb... 

Parfum bestsellers: 

Anne: 'Mijn zus huilde toen ze die sweater zag".

Bij ons gezin was het de gewoonte dat alle pakjes voor de kinderen doorheen heel het huis werden verstopt. Eén jaar vonden we een hele lelijke trui. Die kon niet voor mij zijn aangezien ik te klein was. Mijn zus huilde en zei dat ze zo hard zou gepest worden op school. Ze maakte al plannen om de trui te doen verdwijnen... Bleek dat grootmoeders cadeautje tussen dat van de kinderen was beland... 

Truien die niemand doen huilen:

       

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG