B.A.E: beauty van Hema maar dan anders

Door Demi van der Spek | Ads Disclosure | 11/02/2019 10:46
B.A.E: beauty van Hema maar dan anders

Hema introduceert nieuwe beautylabel: B.A.E. "before anything else"

Afgelopen week op 6 Februari lanceerde Hema het nieuwe beautylabel B.A.E. Een label dat bestaat uit een ruim assortiment met maar liefst 130 innovatieve producten die 100% vegan zijn en alsnog betaalbaar! Wow. De boodschap van deze lijn is duidelijk, wat je ook doet, zorg ervoor dat je altijd de beste versie van jezelf bent. Go HEMA! 

Tijdens de lancering van de beautylijn op de Nieuwendijk in Amsterdam, gehost door Yara Michels (hoofdredactrice van Linda. meiden), kwam Famke Louise langs voor een optreden en deed Celine Bernaerts de makeup van de dames. Wie had daar ook bij willen zijn? Me me me. Gelukkig zijn de producten verkrijgbaar en kan je zelf aan de slag gaan. 

B.A.E: beauty van Hema maar dan anders

Hoezo B.A.E.? Before anything else? Hema dacht aan iets heel simpels. Makeup, het eerste wat je doet voordat je de deur uitgaat naar een afspraak, school of werk. Het is de bedoeling dat B.A.E. je nieuwe vriend of vriendin wordt, diegene die uiteraard op jouw eerste plek staat. Een edgy, stoer, on trend merk in gekleurde verpakkingen. Nogmaals, de producten van B.A.E. zijn betaalbaar, vegan, en ontwikkeld met een oog op een duurzame toekomst. Ben jij ook zo enthousiast? Shop dan snel de B.A.E. collectie bij Kleding.nl!

Ilona Zijlstra, Category Manager Beauty bij HEMA: ‘’Met B.A.E. willen wij een nieuwe doelgroep aanspreken. De jongere generatie is op zoek naar innovatie en eigenheid. Zij bepalen graag zelf hoe zij zich profileren en uitdrukken. Met B.A.E. willen wij hen alle handvaten bieden op het gebied van Beauty, om dit ook te kunnen doen. B.A.E. is anders dan wat je van HEMA gewend bent”.

 

B.A.E: beauty van Hema maar dan anders

De B.A.E. beautylijn bestaat uit verschillende items die je moet hebben! Althans naar mijn mening! Speciaal voor de Face hebben ze bijvoorbeeld veel basis producten die jou die instant-glow geven waardoor je helemaal #instaready bent. Verder hebben ze voor eyes en brows verschillende soorten palettes genaamd Name it en B.A.E. Love it! Met deze items haal je alles in huis voor een perfecte look! en om deze look af te maken mag een goede lippenstift/lipgloss niet vergeten worden. In deze collectie vind je vast de kleur die jou #selfieready maakt.

P.s. B.A.E. introduceert ook een set van makeupkwasten en Eau de Toilettes, maar gelukkig vind je die allemaal hier.

B.A.E: beauty van Hema maar dan anders
Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG