3x Valentijnsdag cadeautjes voor jezelf

Door Demi van der Spek | Ads Disclosure | 07/02/2020 13:22
3x Valentijnsdag cadeautjes voor jezelf

3 x Valentijnsdag cadeaus voor jezelf!

Of je nu alleenstaand bent of in een relatie, Valentijnsdag is en blijft een gelegenheid om jezelf gelukkig te maken. Wij zijn ten slotte diegene die onszelf moeten bedienen. In deze blog vind je tips voor 3 x de beste Valentijnscadeautjes aan jezelf. 

                                                "Vergeet niet het allerbelangrijkste, jezelf!"

Valentijnsdag is de ideale dag om jezelf te verwennen als je niet iemand hebt die het voor jou doet. Voor Valentijnsdag 2020 heb ik 3 verschillende categorieën uitgekozen waar jij dit jaar zeker gelukkig van gaat worden! Jurken, lingerie, schoenen, zachte truien en zelfs badpakken zijn de ultieme cadeaus voor dit jaar.

  • Accessoires

Een breed begrip, maar zeker eentje waar wij allemaal graag ruimte voor maken in onze garderobe. Mijn to-go dames accessoires die niet mogen ontbreken zijn een goed paar handschoenen, een muts en een riem want ja, de koude dagen blijven nog wel even komen helaas. Voor de mannen onder ons zijn er natuurlijk ook genoeg accessoires die je hier kunt vinden: heren accessoires

  • Kleding

Ben jij iemand die vaker kleding koopt voor een ander dan voor zichzelf? Dit is jouw moment! Shop for you! Die heren trui die je al eeuwen voorbij ziet komen of die dames jeans die je normaal nooit zou kopen. Why not! Het is tenslotte maar één keer in het jaar Valentijn.

  • Schoenen

Hoewel vrouwen vaak een tassen-tik hebben, is een veel voorkomend ander "probleem" dat er vele mensen zijn met een verslaving aan schoenen. Ik geef deze mensen geen ongelijk, een goed paar, of meerdere, schoenen is een must. Voor verschillende gelegenheden, verschillende modellen en verschillende budgetten. Happy V-day to you! Check hier de schoenen voor heren en schoenen voor dames!

Wat je ook besluit om te doen, het is en blijft nog steeds een normale dag met alleen een extra liefdevol sfeertje. Dus ben jij to-taal geen Valentijnsdag fan? Dan kun je lekker doorgaan met wat je altijd doet. Houd je er wel van maar heb je geen Valentijn? Be your own Valentine!

Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG